KNARKIMPERIET

KNARK
IMPERIET

Vanliga Frågor (FAQ)

1. Vad är Knarkimperiet?

Välkommen till Knarkimperiet! Vi är en leverantör av högkvalitativa produkter direkt från Sverige och har varit verksamma på nätet sedan 2018. Vi erbjuder tillfredsställande produkter till marknadens bästa priser och värderar din trygghet genom att alltid paketera diskret och vakuumförsegla våra produkter.

2. Vad erbjuder ni för produkter?

Vi har ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet till förmånliga priser. Utforska vår butik för att hitta de produkter som passar dina behov.

3. Hur hanteras beställningar?

För att säkerställa snabb leverans ber vi dig att göra din beställning före kl. 19:00. Beställningar skickas nästa vardag. Inom Sverige tar leveransen normalt 2-4 arbetsdagar, medan leverans inom Skandinavien kan ta 4-7 arbetsdagar.

4. Hur kan jag betala för min beställning?

Vi accepterar endast betalningar med Bitcoin, vilket ger dig en enkel och säker betalningsmetod för dina köp hos oss.

5. Hur säkerställer ni min integritet och diskretion?

Vi värderar din diskretion och säkerhet högt. Alla våra produkter paketeras diskret och vakuumförseglas för att säkerställa att din integritet skyddas under hela leveransprocessen.

6. Erbjuder ni några återbetalningar eller reships?

Nej, vi erbjuder tyvärr inte några återbetalningar eller reships. Vi rekommenderar att du noga överväger dina köp innan du gör en beställning.

7. Vad gör jag om jag har andra frågor eller bekymmer?

Om du har ytterligare frågor eller bekymmer är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig och besvara eventuella frågor du kan ha.

Ange rabattkod 85ph7rdh för 5% rabatt på din order.